• Otsikkokuva 1

    Welcome to

    BiggerGoals

    Go for it ! Only The Sky is in the limit

Tarinamme

Seppo Vihelä

Olen 42-vuotias liikunnanopettaja Ulvilasta. Liikunnanopettajaksi valmistuin vuonna 2003. Tällä hetkellä toimin liikunnan lehtorina Ulvilan yhteiskoulussa.

Liikuntataustani on perinteisen monipuolinen. Lajeja on tullut koluttua läpi monia ja osassa tie on vienyt kilpakentille asti.

Urheilijoiden fysiikkavalmennus alkoi vuonna 2008, kun vanha oppilaani Niko Palonen pyysi apua oman kuntotasonsa kohottamisessa. Niko oli tehnyt liigasopimuksen Ässiin ja kaipasi fyysisenä pelaajana voimaa ja kovuutta kroppaansa. Näin alkoi polku, joka on kasvanut vuosien varrella hieman leveämmäksi.

Palosen johdattamana treenirinkiin tuli hyvin nopeasti mukaan nuoria lahjakkaita ja ennen kaikkea kehityshaluisia pelaajia. Kehittämääni treenipolkua on seurannut  huippukiekkoilijoista mm. Joel Armia Jarno Kärki, Niko Ojamäki, sekä Valtteri Viljanen. Vuosien aikana kymmenet kiekkoilijat ovat saaneet minulta apua oman fysiikkansa kehittämisessä.

Vuodet 2014-2016 vierähtivät Porin Ässien liigajoukkueen fysiikkavalmentajana. Viimeinen vuosi 2016-2017 on kulunut Ässien junioripään fysiikkavalmennuksen kehittämishommissa.

Tällä hetkellä toimin kolmatta peräkkäistä vuotta fysiikkavalmentajana  naisten superpesiksessä. Ensimmäinen vuosi vierähti Kankaanpään mailassa ja kaksi seuraavaa kautta Porin Pesäkarhujen parissa.

Huippukiekkoilijoiden sekä pesäpalloilijoiden lisäksi treeniringissä on ollut mm. motocrosskuskeja sekä golffareita.

Työkenttä urheilijoiden parissa on haastava mutta mielenkiintoinen. Fysiikkavalmennus on yksi pala urheilijan tukiverkostossa. Monesti yksin treenaaminen on hapuilua ilman parempaa tietoa tai palautetta omista suorituksista.  Olen työssäni havainnut, että ammattimaisessa ohjauksessa harjoittelu on varmasti laadukkaampaa ja turvallisempaa kuin yksin tai kaverin kanssa suoritettu omatoiminen harjoittelu.

 

JARI MÄKELÄ

Olen 53 – vuotias Liikunnanopettaja Porista ja tällä hetkellä toimin Porin suomalaisen yhteislyseon liikunnanopettaja , sekä osaltani vastaan Satakunnan urheiluakatemian(SSA) valmennuksen koordinoinnista ja kehittämisestä.

Paljon on tullut tähän ikään tehtyä – oma lajitausta vahvasti JUDOnmakuinen, jossa kuuluin maajoukkueeseen. ja saavutin muutamia SM- ja PM –mitaleja.

Oman kilpaurani jälkeen toimin  OTO-maajoukkuevalmentajana Suomen Judoliiton palveluksessa 1992-1998 käyden läpi seitsemät EM-kisat, 2 MM-kisat sekä lukuisan määrä kansainvälisiä turnauksia ja leirejä.

Olen toiminut lukuisten jääkiekkoilijoiden fysiikkakoutsina mm.

Tommi Taimi (KHL, KUNLUN RED DRAGONS),

Erik Haula ( NHL, MINNESOTA WILD),

 Niklas Nevalainen (NCAA , ST CLOUD UNIVERSITY),

 Markus Kojo  (LIIGA, TPS),

Juho Lammikko (NHL/AHL  FLORIDA PANTHERS )

Mika Niemi (KHL, JOKERIT)

Lisäksi olen tehnyt valmennustyötä fysiikkapuolella pesäpallon  (Pesäkarhut , Pori) sekä  jalkapallon (FC Jazz) parissa.

 

Motto:  NO MERCY

 

 

Sijainti ja yhteystiedot

Porin Kamppailu-urheilukeskus/Bigger Goals

Teljänkatu 8

28130 Pori

 

Seppo Vihelä     050-377 6820

Jari Mäkelä        044-701 4 284

bgvalmennus@gmail.com