Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksen avulla syöt terveellisesti ja tuloksellisesti tavoitteitasi tukien. Tutustu laadukkaisiin ravintovalmennuspaketteihimme!

Ravintovalmennus

Monipuolinen ruokavalio, säännöllinen ruokailu ja riittävä veden juominen edistävät terveyttä. Ruokavalio ei saa olla yksittäisillä asioilla hifistelyä ja kikkailua vaan on huolehdittava siitä, että ruokavalio on omassa elämässä toimiva mutta kuitenkin laadukas kokonaisuus.

Ravintovalmennus auttaa sinua syömään monipuolisesti ja säännöllisesti, niin että voit ja jaksat paremmin arjessa.

Urheilijan ravintovalmennus

Oikeanlainen ravitsemus on yhteydessä parempaan suorituskykyyn. Optimaalinen, omaa lajia ja omia tavoitteita tukeva syöminen tehostaa harjoittelua ja palautumista. Näin fyysinen kehittyminen nopeutuu. Oikeanlaisella syömisellä on myös mahdollista pienentää sairastumisen ja rasitusvammojen riskiä, ja toisaalta nopeuttaa niistä toipumista. Tällä tavalla urheilijan on mahdollista saada lisää terveitä harjoittelupäiviä.

Urheilijan kehityskolmio pitää sisällään kolme eri osa-aluetta: harjoittelu, lepo ja ravinto. Vaikka kilpa- ja huippu-urheilussa on alettu kiinnittää yhä enemmän huomiota ravitsemukseen, on se edelleen useimmiten laiminlyödyin osa-alue. Nyt on aika pistää myös tämä osa-alue kuntoon ja saada suorituskyvystä vielä hieman nykyistä enemmän irti!

Ravintovalmennus Pori
Ravintoterapeutti Mia Laakso Pori

Ravintovalmentaja

Miia Laakso
LitM, Ravintovalmentaja

Liikuntatieteiden maisteri ja ravintovalmentaja Mia Laakso vahvistaa Bigger Goalsin jo ennestään vahvaa tietotaitoa urheiluvalmennuksen saralla.

Mia keskittyy ravintovalmennukseen ja vastaa Bigger Goalsin Instassa ravitsemukseen liittyvistä postauksista. Mian ravintovalmennuksessa yhdistyy tieteellinen tutkimus, valmennuskokemus ja valmennettavan tavoitteet.

Mia valmentaa ja kouluttaa yksilöitä, ryhmiä ja joukkueita. Hän on valmentanut useiden eri lajien urheilijoita ja toimii tällä hetkellä taitoluistelun maajoukkueen ravintovalmentajana. Ravintovalmennuksen tavoitteena on tukea urheilijan arkea, mikä on merkittävä pala urheilijan menestymisessä sekä terveenä pysymisessä.

Mia on kouluttanut urallaan mm. ravinto- ja fitnessvalmentajia sekä personal trainereita.​​​​​​​

Referenssit

Tarjoamme laadukasta ravintovalmennusta kuntoilijoille sekä urheilijoille. Olemme auttaneet onnistuneesti erittäin monia omasta terveydestä ja suorituskyvystä kiinnostuneita ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan ja terveyttään.

Kysy lisää Ravintovalmennuksesta

Ravintovalmentaja Miia Laakso vastaa mielellään kysymyksiinne

Kiinnostuitko?

Täytä lomake, olemme pian yhteydessä.