Fysioterapia

Bigger Goals tarjoaa fysioterapia Porissa tarjoaa apua kipuun ja kolotukseen, sekä optimaalisen toimintakyvyn saavuttamiseen ja ylläpitoon.

Fysioterapiapalveluita Porissa

Fysioterapian tavoitteena on parantaa asiakkaan hyvinvointia, toimintakykyä tai liikkumista. Kipu, särky, jomotus, voimattomuus, kireys tai muu oire voi viedä työstä ja muusta elämästä turhaan voimia ja rajoittaa tekemistä – oireiden lievittäminen, helpottaminen ja uusimisen ehkäisy on mahdollista fysioterapeutin avulla.

Suosittelemme fysioterapiapalveluita asiakkaille jo ennen oireiden tai vammojen ilmaantumista. Näin voimme auttaa asiakkaita pysymään terveenä ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista jo ennakkoon.

Ota yhteyttä fysioterapeutteihimme, jos tarvitset hoitoa.

Fysioterapeutit - Bigger Goals

Bigger Goalsin Fysioterapeutit ovat kokeneita ja ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita. Terapeutit osaavat auttaa ns. normaalia asiakasta sekä urheilijoita tuki- ja liikuntaelinoireiden kuntoutuksessa sekä opettavaa asiakkaita vähentämään vammoja ja kuormituksesta johtuvia ongelmia.

Työfysioterapeutti - Petteri Joukamaa

Petteri Joukamaa
Työfysioterapeutti

  • ​​​​​​​​​​​​​​Urheilufysioterapia
  • Työfysioterapia
  • Tuki-ja liikuntaelinten ongelmat erityisesti polven ja olkapään postoperatiivinen fysioterapia
  • Alaselkäongelmien hoito
  • Ergonomia
  • Kinesio- ja urheiluteippaus
  • Kunto- ja ergometritestit

Työfysioterapia

Työfysioterapeutti on työterveyden ammattihenkilö, joka on erikoistunut työterveyteen, ergonomiaan ja fyysisen toiminta- ja työkyvyn edistämiseen. Bigger Goalsin fysioterapeutti Petteri Joukamaa on sertifioitu työfysioterapeutti ja voi toimia näin osana työterveyden työhyvinvointi tiimiä.

Urheilufysioterapia

Säännöllinen ja intensiivinen harjoittelu kuormittaa urheilijan lihaksia, jänteitä ja niveliä voimakkaasti. Näin ollen urheilufysioterapeutin tulee ymmärtää urheilun vaatimustaso sekä eri urheilulajien kuormitustekijät, jotta vammojen ennaltaehkäisy sekä hoitaminen on mahdollisimman tehokasta!

Fysioterapeuttimme kulkevat huippu-urheilun etulinjassa ja pystyvät näin auttamaan asiakkaitamme pysymään terveinä.

Varaa aika fysioterapiaan Porissa

Edistetään yhdessä työkykyä, toimintakykyä ja liikkuvuutta sekä helpotetaan elimistön kiputiloja.

Petteri Joukamaa 050 5216 363