Kuntotestaus

Tule testaamaan fyysiset ominaisuutesi turvallisesti ja luotettavasti. Näin tiedät kehosi vahvuudet sekä kehitettävät osa-alueet. Tarjoamme erilaisia testikokonaisuuksia yksilöille sekä joukkueille.

Kuntotestaukset, kunnon selvittämiseen

Alla näet esimerkkiejä testeistä, joita tarjoamme joukkueille ja yksilöille. Olemme valmiita ottamaan vastuun myös koko seuran testaamisesta sekä tulostan taltioinnista.

1. Liikkumisnopeus

 • Suora nopeus
 • Erilaiset testiradat

2. Räjähtävä nopeus/voima

 • Vertikaalihypyt  (esikevennys, staattinen)

3. Liikkuvuustestit

TE3 liikkuvuusanalyysi

Riittävä liikkuvuus ja liikehallinta ovat jokapäiväisen liikkumisen ja liikuntaharjoittelun ydin. Puutteellinen liikkuvuus aiheuttaa tutkitusti toiminta- ja suorituskyvyn heikkenemistä niin arjessa kuin urheilussakin. Nivelten ja lihasten liikkuvuuden puute, yliliikkuvuus, puolierot sekä liikehäiriöt kasvattavat riskiä tuki- ja liikuntaelinvaivoille ja kiputiloille sekä laskevat suorituskykyä.

TE3-liikkuvuusanalyysin avulla selvitämme kehosi erilaiset virheasennot, puolierot ja lihastasapainon tilan. Sinun ei tarvitse enää arvailla kehosi toimintaa. Liikkuvuusanalyysin jälkeen voit kehittää turvallisin mielin liikkuvuutta annettujen ohjeiden mukaan. Liikkuvuustestaus ja -harjoittelu sopii kaikille lapsesta eläkeikäiseen asti.

Hyvä liikkuvuus muodostaa pohjan toiminta- ja suorituskyvyllemme sallien laajat liikeradat ilman suurta lihasrasitusta. Riittävä liikkuvuus on myös edellytys oikeanlaisille suoritustekniikoille.

Liikkuvuutta lisäämällä olet

 • Nopeampi
 • Ketterämpi
 • Motorisesti taitavampi

Ja voit välttää

 • Ylirasitustiloja
 • Rasitusvammoja
 • Loukkaantumisia
TE3- Liikkuvuusanalyysi

TE3 liikkuvuusanalyysi perustuu älykepin avulla tehtävään 13 liikkeen liikeanalyysiin. Analyysin avulla kehosta pystytään havaitsemaan ongelmia, jotka ovat saattaneet olla toiminta- ja suorituskyvyn este jo pidemmän aikaa.

Tuki- ja liikuntaelimistön vaivat laskevat myös työtehokkuutta ja aiheuttavat sairauspoissaoloja. Analyysi sopii niin istumatyöntekijälle kuin huippu-urheilijalle. Bigger Goalsin TE3-sertifioitu ammattilainen tekee analyysin ja se käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Liikkuvuutta lähdetään parantamaan asteittain. Asiakas saa mukaansa kirjalliset numeeriset tulokset sekä liikkuvuutta korjaavat harjoitteet. Analyysi toistetaan 4-6 viikon päästä, jotta nähdään konkreettisesti, miten liikkuvuus on korjaavan harjoittelun myötä kehittynyt. (jalkipoltto.com)

Liikkuvuustestaus suoritetaan fysioterpeuttimme Petteri Joukamaan johtamana.

Hinnat:

79€ (sis. alv)
sisältäen yhden TE3-liikkuvuusanalyysin
129€ (sis. alv)
sisältäen kaksi TE3-liikkuvuusanalyysiä (4-6 viikon välein) raportteineen sekä korjaavat harjoitteet

TE3 liikkuvuusanalyysi

Varaa aika kuntotestaukseen tai TE3 analyysiin Porissa

Tule testaamaan liikkuvuutesi turvallisesti ja luotettavasti. Näin tiedät kehosi liikkuvuuden vahvuudet sekä kehitettävät osa-alueet.

Kiinnostuitko?

Täytä lomake, olemme pian yhteydessä.

  Valikko