Yksilövalmennus

Hyvällä suunnittelulla ja tinkimättömällä harjoitusotteella pääsemme loistaviin tuloksiin. Tarjoamme urheilijoille ja kuntoilijoille henkilökohtaista fyysistä valmennusta lajiin katsomatta!

Henkilökohtainen valmennus

Tarjoamme asiakkaille seuraavanlaista treenipakettia kunnonkohotukseen

 • Lähtökartoitus:
  Esitietokysely,
  Ruokailutottumusten kartoitus,
  Fyysisen harjoittelun kartoitus
 • Ruokavalion suunnittelu
 • Kontaktikerrat

Paketin kesto on 3 kuukautta. Pakettia voi ja kannattaa jatkaa kolmen kuukauden jälkeen, jotta kehittyminen jatkuu toivottuun suuntaan.

Joka kuukausi on neljä treenitapaamista. Kontaktikertojen lisäksi asiakas voi ottaa aina yhteyttä omaan valmentajaan, jos kysymyksiä harjoittelusta tai ravitsemuksesta ilmenee.

Näin saamme autettua asiakkaita pitkällä tähtäimellä sekä harjoittelun suhteen, että myös elämän tapojen kehittämisen suhteen. Näin takaamme jatkuvan kehityksen ja keskusteluyhteyden sudenkuoppien välttämiseksi.

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta: 350€/kk

Yksilövalmentajat - Bigger Goals

Bigger Goalsin valmentajat ovat kokeneita ja ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita. Valmentajat osaavat auttaa ns. normaalia asiakasta sekä urheilijoita kehittymään maksimaaliselle tasolle.

Valmentajilla on myös laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinoireiden kuntoutuksessa sekä kyky opettaa asiakkaita vähentämään vammoja ja kuormituksesta johtuvia ongelmia.

Valmentaja Seppo Vihelä

Seppo Vihelä
LitM

Työfysioterapeutti - Petteri Joukamaa

Petteri Joukamaa
Työfysioterapeutti

Urheilufysioterapeutti Pori - Juha Raukola

Juha Raukola
Urheilufysioterapeutti (sert.)

Valmentaja Jari Mäkelä

Jari Mäkelä
LitM

Referenssit

”Ammattitaitoiset valmentajat ja huippu faciliteetit harjoitteluun. Vaikka treeneissä tehdään töitä tosiissaan, niin koutsit ovat luoneet hyvän meningin ja positiivisen hengen harjoitteluun!”

Oliwer Kaski , Avangard Omsk KHL

Kysy lisää Valmennuspaketeista

Joukkuevastaava Marko Meronen vastaa mielellään kysymyksiinne: 040 827 6604

Kiinnostuitko?

Täytä lomake, olemme pian yhteydessä.

  Valikko