Joukkuevalmennus

Tarjoamme joukkuevalmennusta eri urheilulajeihin ja niiden harrastajille. Valmennus on aina lajinomaista harjoittelua, joka tukee urheilijan ja joukkueen omaa lajia.

Joukkuevalmennus

Tekninen sekä taktinen valmentaminen vie joukkueen valmennusryhmältä erittäin paljon aikaa sekä resursseja. Haluamme olla auttamassa joukkueita ja valmentajia keskittymään omaan ydintehtäväänaä eli lajivalmennukseen. Tämän vuoksi haluamme tarjota ammattimaista fysiikkavalmennusta kaikille seuroille ja joukkueille, jotka haluavat kehittää toimintaansa.

Joukkuevalmennuspaketit

Joukkuevalmennuspaketit

Harjoittelu muualla
80€/krt/vk
  • Harjoitukset kerran viikossa Bigger Goalsin valmentajien vetämänä
  • Paikkana seuran järjestämä ja maksama treenipaikka.

Tarjoamme joukkueille tarvittaessa myös lisätestejä, ravintoluentoja sekä valmentajakoulutuksia.

Fysioterapeuttimme järjestävät myös koulutuskokonaisuuksia huoltavaan harjoitteluun, palautumiseen sekä vammojen ennaltaehäkäisyyn liittyvistä asioista.

Nopeus- ja hyppytesti

Testaaminen on erittäin tärkeää, jos halutaan tietää mikä on urheilijoiden suorituskyky.

Tarjoamme testejä sekä yksilöurheilijoille että eri lajien joukkueille!

Ravintopalvelut

Tarjoamme joukkueelle ja vanhemmille myös luentokokonaisuutta urheilijan ravitsemuksesta esimerkiksi seuraavin teemoin – mitä kannattaa syödä ja milloin, Pelipäivän ravinto, Turnauspäivän ravinto.

Kysy tarjous!

Referenssit

Olemme valmentaneet monia eri joukkueita ja yksilöurheilijoita. Olemme valmiit antamaan kaiken tietotaitomme kanssamme harjoitteleville urheilijoille ja kuntoilijoille.

Joel Armia, Juho Lammikko, Niko Ojamäki, Oliwer Kaski, Jarno Kärki ja monet muut ammattikiekkoilijat ja juniorit ovat harjoitelleet kanssamme vuosikausia.

Joukkueista mm. Porin Ässien liigajoukkue, Narukerän Edustusjoukkue, Pesäkarhujen supermimmit, Kankaanpään Majuttaret, Musan naisjoukkue, FBT Karhujen salibandyjoukkueet sekä FC Jazzin junnujoukkueet harjoittelevat tai ovat harjoitelleet kanssamme.

Valmennusfilosofiamme

Harjoittelu perustuu treenaamiseen vertikaalisesti kolmella eri tasolla (low, middle, high). Neljäs taso (sport) kuvaa oman lajin huippu-urheiluvaihetta, joka jalostetaan omissa lajitreeneissä. Jokainen treenitaso tukee toista tasoa. Eri tasoja voi kulkea ristiin rastiin tai myötä/vastapäivään ja kehitys on taattua.

Olemme esimerkiksi harjoittaneet urheilijoita, jotka ovat erittäin hyviä Ylätason (high) sekä keskitason (middle) harjoitteissa mutta samaan aikaan kehonhallinta sekä kehon voimakeskusten löytäminen on tuntunut mahdottomalta Low- tasolla. Alatason harjoitteilla olemme parantaneet huomattavasti kehon hallinnan moniuloitteisuutta, voimaa, sekä stabiliteettia.

Jokainen osio täydentää toisiaan tässä harjoituskonseptissa ja tekee palapelistä mahdollisimman täydellisen. Tästä tulee myös harjoituskonseptin nimi Circuit Of Excellence

Joukkuevalmennus - jääkiekko

Kysy lisää Valmennuspaketeista

Joukkuevastaava Marko Meronen vastaa mielellään kysymyksiinne: 040 827 6604

Kiinnostuitko?

Täytä lomake, olemme pian yhteydessä.

    Valikko