Joukkuevalmennus

Tarjoamme joukkuevalmennusta eri urheilulajeihin ja niiden harrastajille. Valmennus on aina lajinomaista harjoittelua, joka tukee urheilijan ja joukkueen omaa lajia.

Joukkuevalmennus

Tekninen sekä taktinen valmentaminen vie joukkueen valmennusryhmältä erittäin paljon aikaa sekä resursseja. Haluamme olla auttamassa joukkueita ja valmentajia keskittymään omaan ydintehtäväänaä eli lajivalmennukseen. Tämän vuoksi haluamme tarjota ammattimaista fysiikkavalmennusta kaikille seuroille ja joukkueille, jotka haluavat kehittää toimintaansa.

Joukkuevalmennuspaketit

Joukkuevalmennuspaketit

Harjoittelu muualla
80€/krt/vk
  • Harjoitukset kerran viikossa Bigger Goalsin valmentajien vetämänä
  • Paikkana seuran järjestämä ja maksama treenipaikka.

Tarjoamme joukkueille tarvittaessa myös lisätestejä, ravintoluentoja sekä valmentajakoulutuksia.

Fysioterapeuttimme järjestävät myös koulutuskokonaisuuksia huoltavaan harjoitteluun, palautumiseen sekä vammojen ennaltaehäkäisyyn liittyvistä asioista.

Nopeus- ja hyppytesti

Testaaminen on erittäin tärkeää, jos halutaan tietää mikä on urheilijoiden suorituskyky.

Tarjoamme testejä sekä yksilöurheilijoille että eri lajien joukkueille!

Ravintopalvelut

Tarjoamme joukkueelle ja vanhemmille myös luentokokonaisuutta urheilijan ravitsemuksesta esimerkiksi seuraavin teemoin – mitä kannattaa syödä ja milloin, Pelipäivän ravinto, Turnauspäivän ravinto.

Kysy tarjous!

Referenssit

Olemme valmentaneet monia eri joukkueita ja yksilöurheilijoita. Olemme valmiit antamaan kaiken tietotaitomme kanssamme harjoitteleville urheilijoille ja kuntoilijoille.

Jesperi Kotkaniemi, Joel Armia, Juho Lammikko, Niko Ojamäki, Oliwer Kaski, Jarno Kärki ja monet muut ammattikiekkoilijat ja juniorit ovat harjoitelleet kanssamme vuosikausia.

Joukkueista mm. Porin Ässien liigajoukkue, Narukerän Edustusjoukkue, Pesäkarhujen supermimmit, Kankaanpään Majuttaret, Musan naisjoukkue, FBT Karhujen salibandyjoukkueet sekä FC Jazzin junnujoukkueet harjoittelevat tai ovat harjoitelleet kanssamme.

Valmennusfilosofiamme

Harjoittelu perustuu treenaamiseen vertikaalisesti kolmella eri tasolla (low, middle, high). Neljäs taso (sport) kuvaa oman lajin huippu-urheiluvaihetta, joka jalostetaan omissa lajitreeneissä. Jokainen treenitaso tukee toista tasoa. Eri tasoja voi kulkea ristiin rastiin tai myötä/vastapäivään ja kehitys on taattua.

Olemme esimerkiksi harjoittaneet urheilijoita, jotka ovat erittäin hyviä Ylätason (high) sekä keskitason (middle) harjoitteissa mutta samaan aikaan kehonhallinta sekä kehon voimakeskusten löytäminen on tuntunut mahdottomalta Low- tasolla. Alatason harjoitteilla olemme parantaneet huomattavasti kehon hallinnan moniuloitteisuutta, voimaa, sekä stabiliteettia.

Jokainen osio täydentää toisiaan tässä harjoituskonseptissa ja tekee palapelistä mahdollisimman täydellisen. Tästä tulee myös harjoituskonseptin nimi Circuit Of Excellence

Joukkuevalmennus - jääkiekko

Vertical Low

Harjoittelu perustuu vertikaalisesti alatason harjoitteisiin. Kaikki harjoitteet, jotka tehdään esimerkiksi tatamilla/molskilla kuuluvat tähän harjoitteluun. Mukana on perinteisiä voimistelullisia harjoitteita kuten esimerkiksi kuperkeikat, kärrynpyörät sekä erilaiset mattokisailut. Suuri painoarvo on myös erilaisilla keskivartaloa stabiloivilla harjoitteilla.

Vertical Low – harjoittelussa on ideana vahvistaa kehoa monipuolisesti sekä opettaa kyky hallita omaa vartaloa vaikeissakin olosuhteissa. Tässä osiossa parannetaan myös urheilijan liikkuvuutta turvallisesti ja tehokkaasti.

Harjoittelu perustuu treenaamiseen vertikaalisesti kolmella eri tasolla (low, middle, high). Neljäs taso (sport) kuvaa oman lajin huippu-urheiluvaihetta, joka jalostetaan omissa lajitreeneissä.

Jokainen treenitaso tukee toista tasoa. Eri tasoja voi kulkea ristiin rastiin tai myötä/vastapäivään ja kehitys on taattua.

Olemme esimerkiksi harjoittaneet urheilijoita, jotka ovat erittäin hyviä Ylätason (high) sekä keskitason (middle) harjoitteissa mutta samaan aikaan kehonhallinta sekä kehon voimakeskusten löytäminen on tuntunut mahdottomalta Low- tasolla. Alatason harjoitteilla olemme parantaneet huomattavasti kehon hallinnan moniuloitteisuutta, voimaa, sekä stabiliteettia.

Jokainen osio täydentää toisiaan tässä harjoituskonseptissa ja tekee palapelistä mahdollisimman täydellisen. Tästä tulee myös harjoituskonseptin nimi Circuit Of Excellence.

Vertical Middle

Vertical Middle- harjoittelussa treenataan vertikaalin keskiosasta ylöpäin olevia harjoitteita. Harjoittelu myös sitoo alatason Low- harjoittelun ylätason High- harjoitteluun.

Tikasharjoittelu, suunnanmuutosharjoittelu, rytmiikan harjoittelu, liikkuvuusharjoittelu, ketteryysharjoittelu, hyppelyt ja tasapainoharjoittelu kuuluu tämän tason harjoitteluun.

Harjoittelulla tähdätään lihasketjujen saumattomaan yhteistyöhön sekä valmistetaan lihashermotus toimimaan sykronissa urheilulajien vaihtelevassa liikemaailmassa.

Vertical High

Vertical High – harjoittelu on puhtaasi nopeus ja voimaharjoittelua vertikaalin ylätasolla.

Harjoitteluun kuuluu selkeästi pystyasennossa tehtävät harjoitteet, kuten juokseminen sekä painonnostoliikkeet. Pohja tälle tasolle on luotu alatason harjoitteilla, joten on turvallista ja kehittävää treenata kokonaisvaltaisia voima/nopeusharjoitteita.

Voima ja nopeusharjoittelu periodisoidaan aina urheilijan tai joukkueen lajivaatimusten mukaan!

Sports

Sports- osio tarkoittaa fyysisen suorituskyvyn jalostamista lajiharjoituksissa. Fyysisessä harjoittelussa täytyy aina muistaa mitä varten harjoitellaan ja sen pohjalta tehdä lajianalyysi. Hyvin harjoitellut urheilija jalostuu täyteen potentiaaliinsa vasta oman lajin harjoituksissa. Kaikkien muiden harjoitteiden tarkoituksena on siis luoda fyysisesti lajivahva urheilija!

Kysy lisää Valmennuspaketeista

Joukkuevastaava Marko Meronen vastaa mielellään kysymyksiinne: 040 827 6604

Kiinnostuitko?

Täytä lomake, olemme pian yhteydessä.