Pienryhmätreenit

Tarjoamme pienryhmäharjoittelua eri urheilulajien harrastajille sekä kuntoilijoille. Harjoittelu on tehokasta fyysistä valmennusta lajiin katsomatta pienellä kokoonpanolla.

Joukkueiden pienryhmätreenit

Tekninen sekä taktinen valmentaminen vie joukkueen valmennusryhmältä erittäin paljon aikaa sekä resursseja. Haluamme olla auttamassa joukkueita ja valmentajia keskittymään omaan ydintehtäväänaä eli lajivalmennukseen. Tämän vuoksi haluamme tarjota ammattimaista fysiikkavalmennusta kaikille seuroille ja joukkueille, jotka haluavat kehittää toimintaansa.

Pienryhmätreenien sisältö

Pienryhmäharjoittelu on erittäin tehokas tapa kehittää fyysisiä ominaisuuksia. Harjoittelu räätälöidään lajianalyysin sekä urheilijoiden/kuntoilijoiden tarpeiden mukaan. Huomioimme harjoittelussa myös harjoittelijoiden biologisen iän. Näin harjoittelu on turvallista ja kehittävää.

Referenssit

Kanssamme ovat harjoitelleet monet eri lajien urheilijat. Hyvällä suunnittelulla ja tinkimättömällä harjoitusotteella saavutetaan ja on saavutettu erittäin hyviä tuloksia.

”Ammattitaitoiset valmentajat ja huippu faciliteetit harjoitteluun. Vaikka treeneissä tehdään töitä tosiissaan, niin koutsit ovat luoneet hyvän meningin ja positiivisen hengen harjoitteluun!”

Oliwer Kaski , Avangard Omsk KHL

Kysy lisää Pienryhmätreeneistä

Joukkuevastaava Marko Meronen vastaa mielellään kysymyksiinne: 040 827 6604

Kiinnostuitko?

Täytä lomake, olemme pian yhteydessä.

    Valikko