Pienryhmätreenit

Tarjoamme pienryhmäharjoittelua eri urheilulajien harrastajille sekä kuntoilijoille. Harjoittelu on tehokasta fyysistä valmennusta lajiin katsomatta pienellä kokoonpanolla.

Tule mukaan pienryhmätreeneihin

Treenaa tehokkaasti ja oikein ryhmän kanssa. Pienessä ryhmässä saat parhaan hyödyn ja tsempin tekemiseen. Tule mukaan helmikuussa alkaviin ryhmiin.

Pienryhmätreeni 119€/kk

Toiminnallisen voimaharjoittelun AaBeeCee

Paikka: Liikku Aittaluoto
Aika: Perjantaisin klo 18.00-19.00
Kesto: 3kk
Treenit: 1 x viikossa
Hinta: 119€/kk

Harjoittelemme monipuolisesti, tehokkaasti ja mielenkiintoisesti erilaisilla välineillä. Harjoittelu tapahtuu pääosin vapailla painoilla.

Pienryhmätreeni 119€/kk

Lempeästi liikkeelle -pienryhmätreeni

Paikka: Liikku Eteläväylä
Aika: Torstaisin klo 18.30-19.30
Kesto: 3kk
Treenit: 1 x viikossa
Hinta: 119€/kk

Harjoittelu on rentoa ja intensiteetiltään rauhallista, mutta tarkoituksena on auttaa harjoittelijaa parantamaan omaa elämänlaatua kehittämällä fyysistä kuntoa paremmaksi.

Toiminnallisen voimaharjoittelun AaBeeCee

Tässä ryhmässä harjoitteleminen kehittää kehon toiminnallista suorituskykyä. Harjoittelemme monipuolisesti, tehokkaasti ja mielenkiintoisesti erilaisilla välineillä. Harjoittelu tapahtuu kuitenkin pääosin vapailla painoilla. Harjoittelu ei ole teknisesti kovinkaan vaativaa, perusliikkeiden osaaminen riittää hyvin treeneissä pärjäämiseen.

Ryhmässä treenaaminen kehittää:

  • Liikkuvuutta
  • Kehonhallintaa
  • Voimaa
  • Aerobista kuntoa

Kenelle:

Harjoittelu sopii hyvin aktiiviharrastajalle sekä urheilijoille, jotka haluavat kehittää kehon kokonaisvaltaista suorituskykyä.

Osallistujamäärä maksimi 4 henkilöä

  • Harjoittelun kesto 3kk
  • Harjoituksia kerran viikossa
  • Hinta 119,-/kk

Treeniaika:
Perjantaina klo 18.00-19.00 Liiku Aittaluodossa. (jäsenyys vaaditaan)

Jos olet Liikku Eteläväylän jäsen ja haluat ilmoittautua ryhmään, niin sinulle hyvitetään maksu, jonka joudut maksamaan toisella salilla treenatessa.

Ilmoittautuminen ja kyselyt: bgvalmentajat@gmail.com

Ryhmän harjoitukset alkavat 9.2.2024

Pienryhmätreeni
Pienryhmätreeni

Lempeästi liikkeelle -pieryhmätreeni

Tämä ryhmä on tarkoitettu ihmisille, joilla on vaikeuksia treenata jonkin harjoittelua estävän rajoitteen vuoksi.  Kyseessä voi olla esimerkiksi jokin perussairaus tai yksinkertaisesti vaikeus lähteä yksin salille harjoittelemaan.

Harjoittelu on rentoa ja intensiteetiltään rauhallista mutta tarkoituksena on auttaa harjoittelijaa parantamaan omaa elämänlaatua kehittämällä fyysistä kuntoa paremmaksi.

Kenelle:

Harjoittelu sopii hyvin ihmisille, joilla on vaikeuksia aloittaa harjoittelu sekä jonkin perussairauden (reuma yms.), omaavalle henkilölle, joka haluaa parantaa terveyttä ja elämänlaatua liikunnan avulla.

Osallistujamäärä maksimi 4 henkilöä

  • Harjoittelun kesto 3kk
  • Harjoituksia kerran viikossa
  • Hinta 119,-/kk

Treeniaika:
Torstaina klo 18.30-19.30 Liikku Eteläväylässä (jäsenyys vaaditaan)

Jos olet Liikku Aittaluodon jäsen ja haluat ilmoittautua ryhmään, niin sinulle hyvitetään maksu, jonka joudut maksamaan toisella salilla treenatessa.

Ilmoittautuminen ja kyselyt: bgvalmentajat@gmail.com

Ryhmän harjoitukset alkavat 8.2.2024

Joukkueiden pienryhmätreenit

Tekninen sekä taktinen valmentaminen vie joukkueen valmennusryhmältä erittäin paljon aikaa sekä resursseja. Haluamme olla auttamassa joukkueita ja valmentajia keskittymään omaan ydintehtäväänaä eli lajivalmennukseen. Tämän vuoksi haluamme tarjota ammattimaista fysiikkavalmennusta kaikille seuroille ja joukkueille, jotka haluavat kehittää toimintaansa.

Pienryhmäharjoittelu on erittäin tehokas tapa kehittää fyysisiä ominaisuuksia. Harjoittelu räätälöidään lajianalyysin sekä urheilijoiden/kuntoilijoiden tarpeiden mukaan. Huomioimme harjoittelussa myös harjoittelijoiden biologisen iän. Näin harjoittelu on turvallista ja kehittävää.

Referenssit

Kanssamme ovat harjoitelleet monet eri lajien urheilijat. Hyvällä suunnittelulla ja tinkimättömällä harjoitusotteella saavutetaan ja on saavutettu erittäin hyviä tuloksia.

”Ammattitaitoiset valmentajat ja huippu faciliteetit harjoitteluun. Vaikka treeneissä tehdään töitä tosiissaan, niin koutsit ovat luoneet hyvän meningin ja positiivisen hengen harjoitteluun!”

Oliwer Kaski , Avangard Omsk KHL

Kysy lisää Pienryhmätreeneistä

Joukkuevastaava Jari Mäkelä vastaa mielellään kysymyksiinne: 044 7014284

Kiinnostuitko?

Täytä lomake, olemme pian yhteydessä.