Crosstraining Fysio

Fysioterapia kuntotunti

Crosstraining Fysio on tunti, joka tulee auttamaan todella paljon ihmisiä, jotka eivät rohkene tai kykene harjoittelemaan normaaleilla kuntotunneilla! Tunti on tarkoitettu harrastajille, joilla on esimerkiksi pitkä harjoittelutauko, erilaisia harjoittelua estäviä tai heikentäviä sairauksia kuten reuma, tekonivel yms…

Tunnilla tehdään rauhallinen lämmittely, kevyttä voimaharjoittelua sekä kehitetään liikkuvuutta. Tarkoituksena on ylläpitää ja parantaa ihmisen fyysistä toimintakykyä. Tällä tunnilla on hyvä aloittaa harjoittelua ja siirtyä sitten muille kuntotunneille, jos se on mahdollista!

Harjoitustunti on aina fysioterapeutin ohjaama!

Keskiviikkoisin klo: 17-18.00

Bigger Goals Training Center
Mikkolantie 19
28130 Pori

Kysy lisää:
bgasiakaspalvelu@gmail.com
050 9122565

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu Bigger Goals kuntotunnille alla olevalla lomakkeella, soittamalla 050 912 2565 tai sähköpostitse: bgasiakaspalvelu@gmail.com. Kuntotuntien kohdalta löydät seuraavat alkamisajat.

Suosittelemme Crosstraining starttikurssia perusteiden oppimiseen ennen muiden kuntotuntien aloitusta. Jos sinusta tuntuu, ettet tarvitse starttikurssia, voit ilmoittautua suoraan haluamallesi kuntotunnille. Kokeilukerta on aina ilmainen! Varaathan kokeilukerran: 050 912 2565 tai bgasiakaspalvelu@gmail.com.

Ilmoittauduttuasi saat laskun sähköpostiisi. Jäsenyys on jatkuva, kk irtisanomisajalla.

    Ilmoittaudun seuraavaan: